Ihan valtavaa, hieno syksy taas. Energiaa olisi vieläpä enemmän ilman tätä ärsyttävää nuhaa. Mutten  ole kokonaan nujerrettuna peiton alla sittenkään. Lauantai oli taas semmoista sinkoilua eri paikoissa, että tänään ajattelin airobikkiä lukuunottamatta levätä laakereillani ja ihailla vaihteeksi syksyä ikkunasta.
Ihan intona odottelen kuukauden päästä tapahtuvia Halloween-bileitä pääkaupunki Helsingissä. Pukukin on jo puoliksi hankittuna, osa rekvisiitasta puuttuu. Punanaamiosta tilailin täydennyksiä viime viikolla. Tämänhetkisessä elämässä tapahtuu jotain, muttei kauheasti. Muutama viikko sitten baarissa törmäsin boikaan, jonka nimesin mielessäni heti Tuulihatuksi, sillä tyyppi kieltämättä muistutti hiukan minua vauhdikkuudellaan. Mitään kummempaa ei siis tapahtunut, mutta vaihdettiin puhelinnumeroita. Ajattelinkin mielessäni, että tuskimpa kuulen tyypistä enää myöhemmin. Kuulin kuitenkin, ja jokunen tekstari en viime viikkoina singoillut edestakaisin, mistään suuresta ruuhkasta saati kipinöinnistä en nyt kumminkaan puhuisi. Eilen sain kutsun Tuulihatulta hänen luoksensa, mutta kieltäydyin koska Jemppuli oli luonani kylässä koko illan. Jos kutsu vielä myöhemmin irtoaa, niin voisimpa lähteäkin. Kaikenlisäksi olisin jo valmista tyttöä seksipuuhiin, eikä Tuulihatussa ülkonäöllisesti ollut minkäännäköistä vikaa;). Luonteiden mätsäämisestä sitten taas en olisi niinkään varma, tässä vaiheessa vielä mahdotonta sanoa. Henkan ajattelua olen viime viikon kartellut, ja homma oikeastaan on onnistunutkin odotettua paremmin. Olen  uskotellut itselleni että Henkka pitää minua epäseksikkäänä sekä mielenkiinnottomana, joten sen kautta tunteiden jäähdyttely on paljon helpompaa:D. Tuulihatun kanssa ei ole tunteet pelissä, olisin enemmänkin kiinnostunut hyvästä seksistä...

Viikko vielä töissä ja sitten ryhdyn viettämään jäljellejäänyttä kesälomanloppuani. Kyllä mun kelpaa, kun on ruskakin ja kaikki. En kuitenkaan ajatellut käyttää lomaani makaamiseen, vaan meinaan lähteä opiskelemaan ja suorittamaan yhtä 10 päivän kurssia. Jospa se sitten taas veisi minua askeleen lähemmäs eräoppaan ammatia ja Lappia. Sinne olisi ihana päästä joskus asumaan, edes vähäksi aikaa. Viime viikolla sunnuntaina oltiin muuten patikoimassa lähestulkoon kolmenkympin lenkki, muutamaa kilsaa vajaa. Ihanaa oli, kiva ilmakin. Nyt ruska on syventynyt entisestään, ajattelin ensi viikolla jotain pientä patikkalenkkiä töiden jälkeen. Seuraavan lähiopiskelujakson teemat ovat sellaiset, että reilusti on ulkoilua tiedossa sen tulevan kymmenen päivän aikana. Valtavan hienoa olla ulkona kun on nämä lämpötilat ja värit. Joskus jopa toivoisi että olisipa vähän kylmempikin, sillä haluaahan sitä syksyllä jo käyttää pipoa ja hanskoja. Eilen koiraa ulkoiluttaessa oli niin lämmin että hikoilin runsaasti piponi alla. Mutta pipoa en pois ottanut periaatteellisista syistä... :)

Onkohan joku muukin ihan BigBrother koukussa? Mä olen todella lujasti. Seksypeksyjä siellä on Sauli, Jaarkko ja Maxine, ja mukaviakin paljon. En kyllä itse haluaisi neverever sinne, tulisin hulluksi kun siellä ei voi liikkua sen kummemmin, eikä tehdäkään oikein mitään. Mut kiva silti et jotkut sinne haluaa kuvattaviksi ja muiden arvostelun alle... Tietyllä luonteella sekin onnistuu.